Kvalitet, Service, Utbud

Skyddsmask & Filter

Förbered dig själv och din familj på det värsta:

Skyddsmask, ansiktsmask eller gasmask som många kallar det är en produkt som är till för att ge dig ett skydd mot farliga ämnen. Vi säljer endast professionella produkter från Gumarny som används av polis, militär, räddningstjänst och civilt försvar världen över. Skyddsmasken tillsammans med rätt filter skyddar användarens ansikte, ögon och andningsorgan mot kemiska, biologiska, radiologiska och nukleära ämnen (CBRN) i form av gaser, ångor och fasta eller flytande aerosoler. Kärnvapen, stridsgas eller kemiska olycker är ingen overklighet i dagens läge. Va alltid steget före och köp dig en uppsättning du också!
 

Färg

Tillverkare

Vi rekommenderar alla svenskar att ha en komplett uppsättning hemma för varje familjemedlem i händelse av kris eller krig. Ett komplett kit består av skyddsmask, filter, vattenflaska och väska. En professionell skyddsmask som denna kan förvaras i hela 20 år vilket ger dig och din familj ett gott skydd under en väldigt lång tid. Masken och dess filter uppfyller helt och hållet kraven i standarderna EN 136 (klass III) och EN 148-1.

För er som har testat skyddsmask 90 så kommer ni älska att använda Gumarny CM-6M. Större synfält, smidigare vattenlösning och en behagligare andvänding.


Utrustning från några av världens mest kända tillverkare: 

Vi på Frysen Airsoft strävar efter att vara en komplett butik för dig som håller på med airsoft, skytte, jakt och friluftsliv. I vårt sortiment hittar du allt du kan behöva för att göra dig antingen mer effektiv på airsoftbanan eller i din tjänst som soldat. Vi erbjuder allt från olika bärsystem och stridsutrustning som plate carriers, chest rigs och stridsbälten samt tillhörande magasinsfickor och flerbruksfickor. Vi har utrustning från enklare tillverkare som Invader Gear, Swiss Arms och Primal Gear men även från tillverkare som Warrior, Crye Precision, Blue Force Gear, Snigel, Templars Gear och flera andra märken som endast erbjuder utrustning av absolut högsta kvalitet.  

Vi har även ett stort sortiment av vapenremmar, knivar, klockor, hjälmar, vätskesystem och hölster. Helt enkelt all den taktiska utrustning du behöver för att göra dig mer effektiv i fält. 

Utforska hela vårt sortiment av taktisk utrustning idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen