Kvalitet, Service, Utbud

Patchar

Utryck dig med en patch eller tygmärke: 

Patchar och tygmärken är en viktig del av din taktiska utrustning och ett enkelt sett att uttrycka både tillhörighet, uppgift, humor eller åsikt. Våra patchar och tygmärken kan bäras antingen på din stridsväst eller platecarrier, på din ryggsäck eller på dina kläder. De flesta patcharna har kardborre på baksidan vilket gör dem enkla att både montera och byta ut mot nya. Du hittar allt från flaggor, uppgiftspatchar som “prickskytt” eller “MEDIC”, blodgrupps-patchar och mängder med moralpatchar. Våra patchar passar lika bra för aktivt anställda soldater, airsoftare eller för dig som bara vill uttrycka din stil med en cool patch! Utforska vårt sortiment och hitta dina nya favoritpatchar!

Svensk kvalitet och design: 

SNIGEL är en svensk tillverkare med över 30 års erfarenhet av att designa och producera taktisk utrustning av högsta kvalité. Sedan starten 1990 har SNIGEL försett Försvarsmakten, polisen och internationella militära förband med professionell utrustning med kompromisslös design och kvalitet som klarar de tuffaste förhållanden. 

I Snigels sortiment hittar du allt från ryggsäckar, taktiska fickor, stridsvästar, plattbärare och vapenremmar. Vi har samlat det bästa från Snigels sortiment med de produkter som är mest populära bland svenska soldater, hemvärnsmän och poliser. 

Utforska vårt sortiment från Sveriges mest populära tillverkare av taktisk utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen