Kvalitet, Service, Utbud

Plattbärare & Västar

Bär med dig den utrustningen du behöver i fält med taktiska bärsystem:   

Det finns flera taktiska bärsystem för att få med dig din utrustning i fält. Du kan använda en platecarrier som ger både ballistiskt skydd och plats för taktiska fickor. En chestrig eller sele som håller låg profil och ger stor rörelsefrihet, eller väst som ger stort utrymme för utrustning och kan bäras på utsidan av en skyddsväst. SNIGEL producerar utrustning med behovet för svenska soldater, hemvärnsmän och poliser i fokus. Vi har samlat det bästa från Snigels sortiment med de produkter som är mest populära bland svenska soldater, hemvärnsmän och poliser. Många av SNIGEL´s stridsvästar och plattbärare tillverkas i den populära färgen “Snigelgrå” som många gånger är ett krav för egenköpt utrustning. Samtliga strids- och utrustningsvästar i SNIGEL´s sortiment håller hög standard och har en låg NIR-signatur. 

Uppdatera din stridsutrustning idag: 

Färg

Tillverkare

Svensk kvalitet och design: 

SNIGEL är en svensk tillverkare med över 30 års erfarenhet av att designa och producera taktisk utrustning av högsta kvalité. Sedan starten 1990 har SNIGEL försett Försvarsmakten, polisen och internationella militära förband med professionell utrustning med kompromisslös design och kvalitet som klarar de tuffaste förhållanden. 

I Snigels sortiment hittar du allt från ryggsäckar, taktiska fickor, stridsvästar, plattbärare och vapenremmar. Vi har samlat det bästa från Snigels sortiment med de produkter som är mest populära bland svenska soldater, hemvärnsmän och poliser. 

Utforska vårt sortiment från Sveriges mest populära tillverkare av taktisk utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen