Kvalitet, Service, Utbud

Ryggsäckar & Väskor

Rätt ryggsäck för rätt ändamål: 

SNIGEL producerar utrustning med behovet för svenska soldater, hemvärnsmän och poliser i fokus. De har ett brett utbud med ryggsäckar i flera olika storlekar som fyller behovet för både soldaten och hemvärnsmannen i fält och friluftsentusiasten på fjällvandring. När du väljer ryggsäck är det viktigt att tänka på när och hur den ska användas. Storlek, material och passform är alla saker som spelar stor roll när det kommer till vilken ryggsäck som passar dig och dina behov. En ryggsäck ska vara lätt att packa och ska också sitta skönt även efter flera timmars användning.  Oavsett vilka behov du har kommer du hitta en modell som passar i SNIGEL´s sortiment.  

Utforska det bästa från Sveriges största tillverkare av taktisk utrustning hos oss idag: 

Färg

Tillverkare

Svensk kvalitet och design: 

SNIGEL är en svensk tillverkare med över 30 års erfarenhet av att designa och producera taktisk utrustning av högsta kvalité. Sedan starten 1990 har SNIGEL försett Försvarsmakten, polisen och internationella militära förband med professionell utrustning med kompromisslös design och kvalitet som klarar de tuffaste förhållanden. 

I Snigels sortiment hittar du allt från ryggsäckar, taktiska fickor, stridsvästar, plattbärare och vapenremmar. Vi har samlat det bästa från Snigels sortiment med de produkter som är mest populära bland svenska soldater, hemvärnsmän och poliser. 

Utforska vårt sortiment från Sveriges mest populära tillverkare av taktisk utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen