Kvalitet, Service, Utbud

Taktiska fickor

Taktiska fickor för magasin, sjukvårdsutrustning och tillbehör: 

SNIGEL producerar utrustning med behovet för svenska soldater, hemvärnsmän och poliser i fokus. Du hittar därför ett stort utbud med taktiska fickor specialanpassade för svenska vapensystem som AK5, AK4, PSG90, Pistol 88 samt flera andra. Vi har samlat det bästa från Snigels sortiment med de produkter som är mest populära bland svenska soldater, hemvärnsmän och poliser. Samtliga fickor tillverkas i den populära färgen “Snigelgrå” som många gånger är ett krav för egenköpt utrustning. Samtliga fickor i SNIGEL´s sortiment håller hög standard och har en låg NIR-signatur.  

Uppdatera din stridsutrustning eller utrustningsväst med taktiska fickor från SNIGEL: 

Färg

Tillverkare

Svensk kvalitet och design: 

SNIGEL är en svensk tillverkare med över 30 års erfarenhet av att designa och producera taktisk utrustning av högsta kvalité. Sedan starten 1990 har SNIGEL försett Försvarsmakten, polisen och internationella militära förband med professionell utrustning med kompromisslös design och kvalitet som klarar de tuffaste förhållanden. 

I Snigels sortiment hittar du allt från ryggsäckar, taktiska fickor, stridsvästar, plattbärare och vapenremmar. Vi har samlat det bästa från Snigels sortiment med de produkter som är mest populära bland svenska soldater, hemvärnsmän och poliser. 

Utforska vårt sortiment från Sveriges mest populära tillverkare av taktisk utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen