Kvalitet, Service, Utbud

Vapenremmar

Rätt vapenrem för ditt vapensystem:

Vi har ett brett utbud av olika vapentillbehör och vapenremmar är en viktig del i din utrustning. Hos oss hittar du både vapenremmar med en fästpunkt och två fästpunkter från SNIGEL som tillverkar utrustning med svenska soldater och hemvärnsmäns behov i fokus. Vi har samlat det bästa från Snigels sortiment med de produkter som är mest populära bland svenska soldater, hemvärnsmän och poliser. SNIGEL har vapenremmar för alla svenska vapensystem som AK5C, AK4, KSP90 och KSP58. De flesta av SNIGEL´s vapenremmar tillverkas i den populära färgen “Snigelgrå” som många gånger är ett krav för egenköpt utrustning. Samtliga fickor i SNIGEL´s sortiment håller hög standard och har en låg NIR-signatur.    

Hitta en ny vapenrem som fyller dina behov hos oss idag: 

Färg

Tillverkare

Svensk kvalitet och design: 

SNIGEL är en svensk tillverkare med över 30 års erfarenhet av att designa och producera taktisk utrustning av högsta kvalité. Sedan starten 1990 har SNIGEL försett Försvarsmakten, polisen och internationella militära förband med professionell utrustning med kompromisslös design och kvalitet som klarar de tuffaste förhållanden. 

I Snigels sortiment hittar du allt från ryggsäckar, taktiska fickor, stridsvästar, plattbärare och vapenremmar. Vi har samlat det bästa från Snigels sortiment med de produkter som är mest populära bland svenska soldater, hemvärnsmän och poliser. 

Utforska vårt sortiment från Sveriges mest populära tillverkare av taktisk utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen