Kvalitet, Service, Utbud

Benplattor

Få plats med mer utrustning med en lårplatta:

Har du inte plats nog på din stridsväst, platecarrier eller chestrig kan du komplettera din utrustning med en lårplatta med MOLLE. På den här lårplattan kan du alltså montera fickor, hölster eller annan utrustning. I vårt sortiment hittar du både utrustning som passar perfekt för airsoftaren både i pris och kvalitet och utrustning för dig som ställer höga krav på tillverkningsmaterial och IR-skydd. Det senare alternativet passar alltså perfekt för dig som är soldat eller hemvärnsman.  

Utforska vårt sortiment och hitta rätt produkter för dig: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat stridsutrustning och magasinsfickor från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen