Kvalitet, Service, Utbud

Templar Gear Double Fast Rifle Magazine Pouch Multicam

Artnr: 23159
459 kr
Färg:
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (3 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning

Templar Gear Fastrifle pouch är en av marknadens bästa när det kommer till kvalite.
Tillverkad i kraftig nylon och skuren med laser för maximal perfektion. Denna fickan är en snabbdragsficka för dig som vill ha extremt smidig och snabb gear. Inget som är ivägen för dig när du ska dra ditt magasin. Denna fickan rymmer två magasin. Finns i flera färger. Du kan själv justera storleken på fickan genom att lätta eller spänna repet som går igenom fickan. Vi rekommenderar dig även att titta på övriga produkter från Templar Gear för att få maximal användning av din ficka så som på bälte eller i väst.

Läs mer
Stäng
Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
Detta är min 2:a som jag köper. Dom är lite dyra men väl värda pengarna (haft min första i 2
månader) funkar svin bra, maggen sitter tajt och lätt att justera tension. Jag använder G&G Metal Mid-caps + Specna arms egna plast magg som hänger med bössorna och dom får plats perfekt.
OBS! Till er som använder Waffle - style på M4 magasin (Tex. G&G AK5C/D) Dessa funkar men är betydligt trögare att tryck på plats. Att dra magg från fickan funkar dock bra.
Svin nöjd! Sitter bra även om jag var tveksam till fästet i Molle från början. Snabb att dra mag från och sitter säkert. Och så är den rätt snygg också vilket inte gör det sämre.
Drift & produktion: Wikinggruppen