Kvalitet, Service, Utbud

Tillbehörsfickor

Taktiska fickor för magasin, sjukvårdsutrustning och tillbehör: 

Hos oss hittar du ett stort sortiment av taktiska fickor för flera olika syften anpassade för moderna bärsystem med MOLLE. I vårt sortiment hittar du flera tillbehörsfickor och flerbruksfickor i olika storlekar och för olika syften. Du hittar dels “Danglers” som monteras på magen under ditt platecarrier eller chestrig men de flesta fickor monteras med vanlig MOLLE. Vi har fickor och hållare som passar för olika syften och i olika kvalitet. Vi har fickor från tillverkare som Invader Gear, Miltec och Primalgear som passar perfekt för airsoftaren eller hobbyutövaren både i pris och kvalitet. För dig som ställer höga krav på både tillverkningsmaterial och IR-skydd har vi även ett stort utbud av proffsfickor från Templars Gear, Blue Force Gear, Warrior och Snigel. Dessa fickor passar för dig som är anställd som soldat eller hemvärnsman och vill förbättra din tilldelade utrustning men självklart även för hobbyisten som ställer höga krav. 

Utforska vårt sortiment och hitta rätt produkter för dig: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat stridsutrustning och magasinsfickor från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen