Kvalitet, Service, Utbud

Templars Gear CPC ROC GEN4 Multicam M-L

Artnr: 24794
3 299 kr
Färg:
Storlek:
M

I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning

Templar Gear Crusader Plate Carrier ROC är det senaste inom innovativ design på stridsvästar, med ett extremt modulärt system där du enkelt byter mellan olika frontpaneler, cummerbounds och du kan även ta bort axelskydden. Kommer med ett quick release system för att snabbt öppna västen om nöden kräver det. På ryggen finns dragkedjor framtagna för "Zip on back" system. Frontpanelerna fästs med snäppfäste och velcro, detta gör att du kan använda både TPC(velcro) och CPC(snäppfäste) från Templar Gear på västen. Kroppsskyddet är gjort för att ha SAPI plattor i, det är givetvis inget måste men det gör att västen sitter bättre och känns mer stabil.

Templar´s Gear är ett märke som producerar innovativ och tekniskt avancerad taktisk utrustning. Alla produkter är designade och producerade med användarens behov i focus. Alla produkter från Templar´s Gear är designade med samma målsättning: funktionalitet, ergonomi och hållbarhet och allt detta med så låg vikt som möjligt.

Alla produkter är producerade i Europa med de bästa komponeneterna och textilerna i färger så som - ranger green, Crye Precision Multicam, Crye Precision Multicam Tropic, Coyote och vanlig svart. Alla textiler är levererade från de ledande Europeiska och Amerikanska tillverkarna.

Tack vare att Templar´s Gear skär textilerna med laser kan man ta bort mycket av vikten som blir fån det standardiserade MOLLE systemet. Istället använder man sig av laserskurna ankarhål som är helt MOLLE kompatibla. Detta gör att utrustningen håller lägre vikt utan att brista i kvalité eller funktionalitet och att det gör det möjligt att producera utrustning med camoflage på alla ytor.

Alla produkter från Templar´s Gear är producerade i laminerat 500D cordura och med IR-skydd. Detta ger den perfekta kombinationen i vikt och hållbarhet. Alla produkter genomgår också självklart en strikt QC så att utrustningen håller, vare sig du använder den i jobbet eller i hobbyn.

Läs mer
Stäng
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen