Kvalitet, Service, Utbud

Ryggpaneler & Väskor

Frontpaneler och ryggpaneler hjälper dig att anpassa din stridsutrustning:

I vårt sortiment av plattbärare, chestrigs och stridsvästar hittar du även ett stort utbud av frontpaneler, ryggpaneler, tillbehör och reservdelar.  

Många plattbärare har möjlighet att använda både utbytbara frontpaneler och ryggpaneler för att anpassa din utrustning efter nästa uppdrag. Detta ger dig möjlighet att använda samma platecarrier utan att behöva väva om alla fickor som annars är väldigt tidskrävande. Du hittar även flera ryggsäckar och ryggpaneler som går att integrera sömlöst i din utrustning. Utforska tillbehör till västar från kända tillverkare som Templars Gear, Warrior, Snigel och Crye Precision. 

Färg

Tillverkare

Bär med dig den utrustningen du behöver i fält med taktiska bärsystem:   

Det finns flera taktiska bärsystem för att få med dig din utrustning i fält. Du kan använda en platecarrier som ger både skydd och plats för taktiska fickor. En chestrig eller sele som håller låg profil och ger stor rörelsefrihet, eller väst som ger stort utrymme för utrustning och kan bäras på utsidan av en skyddsväst. I vårt sortiment hittar du utrustning som möter kraven från soldater och poliser men även prisvärd utrustning som passar perfekt för airsoftaren. Oavsett vilka krav och behov du har hittar du rätt utrustning hos oss på Frysen Airsoft. Utforska vårt utbud av plattbärare, chestrigs och taktiska västar från tillverkare som Invader Gear, Templars Gear, Crye Precision och Snigel idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen