Kvalitet, Service, Utbud

Spännen

Spännen och reservdelar för din stridsutrustning:

I vårt sortiment av plattbärare, chestrigs och stridsvästar hittar du även ett stort utbud av frontpaneler, ryggpaneler, tillbehör och reservdelar.  

All utrustning kan gå sönder och extra reservdelar i fält är därför en nödvändighet så att du kan fortsätta att lösa din uppgift. I den här kategorin hittar du därför spännen och andra reservdelar du kan behöva för att laga din stridsutrustning.  

Hitta dina tillbehör från Snigel till din stridsutrustning hos oss på Frysen Airsoft: 

Färg

Tillverkare

Bär med dig den utrustningen du behöver i fält med taktiska bärsystem:   

Det finns flera taktiska bärsystem för att få med dig din utrustning i fält. Du kan använda en platecarrier som ger både skydd och plats för taktiska fickor. En chestrig eller sele som håller låg profil och ger stor rörelsefrihet, eller väst som ger stort utrymme för utrustning och kan bäras på utsidan av en skyddsväst. I vårt sortiment hittar du utrustning som möter kraven från soldater och poliser men även prisvärd utrustning som passar perfekt för airsoftaren. Oavsett vilka krav och behov du har hittar du rätt utrustning hos oss på Frysen Airsoft. Utforska vårt utbud av plattbärare, chestrigs och taktiska västar från tillverkare som Invader Gear, Templars Gear, Crye Precision och Snigel idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen