Kvalitet, Service, Utbud

Västar

Stridsvästar och utrustningsvästar för polis och militär:

En stridsväst är ett taktiskt bärsystem designat för att rymma magasin, handgranater och annan nödvändig utrustning i fält.  

Till skillnad från en plattbärare håller en stridsväst inga plattor utan kan alltså bäras som den är eller över en separat skyddsväst. Många stridsvästar kommer med integrerade fickor men vissa är designade med MOLLE där du själv väljer vilka fickor du vill montera beroende på dina behov. 

I vårt sortiment av utrustningsvästar hittar du dels västar från populära airsoftmärken som Invader Gear men även professionella västar för poliser och militärer från Snigel.  

Utforska vårt sortiment av taktisk utrustning och hitta rätt lösning för dig: 

Färg

Tillverkare

Bär med dig den utrustningen du behöver i fält med taktiska bärsystem:   

Det finns flera taktiska bärsystem för att få med dig din utrustning i fält. Du kan använda en platecarrier som ger både skydd och plats för taktiska fickor. En chestrig eller sele som håller låg profil och ger stor rörelsefrihet, eller väst som ger stort utrymme för utrustning och kan bäras på utsidan av en skyddsväst. I vårt sortiment hittar du utrustning som möter kraven från soldater och poliser men även prisvärd utrustning som passar perfekt för airsoftaren. Oavsett vilka krav och behov du har hittar du rätt utrustning hos oss på Frysen Airsoft. Utforska vårt utbud av plattbärare, chestrigs och taktiska västar från tillverkare som Invader Gear, Templars Gear, Crye Precision och Snigel idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen