Kvalitet, Service, Utbud

Warrior LPC Low Profile Carrier Large Sides Ranger Green M

Artnr: 26791
3 999 kr
Färg:
Storlek:
ML

I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning

Den patenterade Low Profile Plate Carrier (LPC) representerar en ny generation av plattbärare. Västen är designad tillsammans med brittska specialstyrkor vilket har resulterat i flera nya funktioner som tillsammans gör LPC´n till en av de bästa västarna på marknaden idag. 

Warrior har utvecklat en ny design på insidan av västen som enklare leder ut varmluft och håller dig svalare. LPC´n har även Warrior´s "Speed Clips" vilket gör den extremt enkelt att ta av och på västen. Snabbfästena gör att du också snabbt kan dumpa västen i en nödsituation.

Warrior använder enbart material som håller dagens höga standard på IR-signatur och vikt. Västen kommer standard med en avtagbar frontpanel som sitter fast med 2 stycken QASM-spännen och kardborre. Detta gör att du enkelt kan byta mellan olika typer av "loadouts" utan att behöva väva om alla dina fickor.

I västen får du plats med plattor med måtten 10” x 12” ICW och sidplattor med måtten  6” x 8”.

Läs mer
Stäng
Medelbetyg 5/5 baserat på 3 st röster.
Använder min för skarp tjänst, mina l-4 plattor passor som handen i handsken, enormt bra kvalitet och älskar foaminlöggen som följde med. Hade på mig denna 18h i sträck utan att ta av den och gemfört med föregångaren är den en stark 9/10!
Köp!
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen