Kvalitet, Service, Utbud

Remfästen

Fästen för vapenremmar

Vårt utbud innefattar alla typer av vapentillbehör som den seriöse skytten och airsoftaren behöver. Detta innefattar självklart även fästen för vapenremmar. Vi har flera typer av fästpunkter för olika typer av montering. Vissa fästen monteras med picatinny, vissa med MLOK och andra monteras direkt på vapnet.

Vilket fäste du behöver beror helt på vilken vapentyp du har. Har du frågor om vilket typ av fäste du behöver så finns vår kunniga personal redo för att svara på dina frågor.

 

Färg

Tillverkare

Funktion

Rätt vapenrem för dina behov 

Vi har ett brett utbud av olika vapentillbehör och vapenremmar är en viktig del i din utrustning. Hos oss hittar du både vapenremmar med en fästpunkt och två fästpunkter från välkända tillverkare som Warrior, Blue Force Gear, Miltec, Clawgear och Snigel. Våra vapenremmar är tillverkade av material av hög kvalité som stål hög belastning av tuff användning

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat stridsutrustning och magasinsfickor från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen