Kvalitet, Service, Utbud

Tvåpunktsremmar

Vilken vapenrem passar för ditt gevär?

Både enpunktsremmar och tvåpunktsremmar har sina fördelar och är användbara i olika situationer. Valet mellan dem beror ofta på din personliga preferens och hur du planerar att använda ditt vapen. För snabb åtkomst och smidig rörelse kan enpunktsremmar vara det bästa valet. Om du letar efter stabilitet och komfort, särskilt under längre perioder, kan tvåpunktsremmar vara det rätta alternativet. Oavsett vilken typ av vapenrem du väljer är det viktigt att se till att den är av hög kvalitet och anpassad till dina specifika behov. En rätt vald vapenrem kan öka din säkerhet och prestation när du är ute på skjutbanan eller i fältet.

Hos oss hittar du tvåpunktsremmar från tillverkare som Clawgear, Snigel, Blue Force Gear, Invader Gear och Miltec. Utforska vårt sortiment idag och hitta rätt vapenrem för dig:

Färg

Tillverkare

Rätt vapenrem för dina behov 

Vi har ett brett utbud av olika vapentillbehör och vapenremmar är en viktig del i din utrustning. Hos oss hittar du både vapenremmar med en fästpunkt och två fästpunkter från välkända tillverkare som Warrior, Blue Force Gear, Miltec, Clawgear och Snigel. Våra vapenremmar är tillverkade av material av hög kvalité som stål hög belastning av tuff användning

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat stridsutrustning och magasinsfickor från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen