Kvalitet, Service, Utbud

Warrior Predator Pack Ranger Green

Artnr: 35427
4 199 kr
Färg:
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning

Predator Pack – Den Ultimata Ryggsäcken för Äventyr och Uppdrag

Produktbeskrivning:

Predator Pack är utformad för att vara en medelstor till stor ryggsäck och har en "Clamshell"-design som gör att huvudfacket kan öppnas helt för enkel åtkomst till din utrustning.

Funktioner:

  • Bekvämt stöd: För maximal komfort har Predator Pack ett vadderat ländstöd med 3D Mesh samt ett vadderat MOLLE-bälte för extra stöd och stabilitet. Bältet kan tas bort vid behov.
  • Organiserad förvaring: Inuti huvudfacket finns tre mesh-fickor med dragkedja på insidan av locket, vilket ger praktisk förvaring. Utvändigt finns små och stora fickor för snabb åtkomst till viktiga föremål.
  • Hydration Ready: Inuti ryggsäcken finns en hydrationsficka med fastsytt band, vilket möjliggör att fästa olika fickor efter behov.
  • Praktiska öppningar: På toppen av ryggsäcken finns antenn- och hydreringsrörsöppningar på båda sidor om det kraftiga bärhandtaget.

Predator Pack kan även rymma Warriors MOLLE-missionsinsats. Denna insats är täckt på båda sidor med nio rader MOLLE och kan förkonfigureras med dina egna val av fickor för specifika uppdrag. MOLLE-insatsen fästs enkelt inuti Predator Pack via två ITW-snabbkopplingsklämmor och kan frigöras på några sekunder, vilket gör den mycket mobil. Användningsområden inkluderar förkonfigurerade medicinska insatser för sjukvårdare, flashbang- och brytningskit, allmänna verktyg och ammunition med rökgranater och extra magasin. (Idealisk för användning i fordon).

Warrior-styvnadspanelen finns som tillval för användning med tyngre laster som radioutrustning.

Storlek:

Huvudfack

55 cm x 33 cm x 19 cm (21,5" x 13" x 7")

Ficka 1

30 cm x 23 cm x 6 cm (11,5" x 9" x 2")

Ficka 2

18 cm x 25 cm x 8 cm (7" x 9,5" x 3")

Kapacitet:

Cirka 42 liter

Notering:

Styvnadspanel och MOLLE-missionsinsats säljs separat.

Med Predator Pack får du en robust och mångsidig ryggsäck som är perfekt för alla typer av uppdrag och äventyr.

Läs mer
Stäng
Drift & produktion: Wikinggruppen