Kvalitet, Service, Utbud

Spårljus / Tracer Ammunition

Spelar du airsoft i mörkret? Då är tracerkulor ett måste! 

Tracerkulor fungerar på samma sätt som spårljusammunution fungerar i verkligheten. De lyser alltså i mörkret. Kulorna behöver dock en extern UV-ljuskälla som du i regel monterar på mynningen på ditt gevär. Den kan vara i form av en ljuddämpare eller en flamdämpare. Effekten av tracerkulor är inte bara användbar utan ser också enormt häftigt ut! I vårt sortiment hittar du både vanliga och BIO-kulor i flera vikter och färger.  

Tillverkare

Varför Välja Våra Airsoftkulor? 

Kvalitet som Prioritet: Våra airsoftkulor är tillverkade av högkvalitativt material för att säkerställa jämnhet och precision. Kulorna är sorterade flera gånger för att minimera risken för imperfektioner och har en feltolerans på +/- 0,01mm.  

BIO-kulor: Vi erbjuder ett brett sortiment med bio-kulor. Dessa kulor är tillverkade med PLA som är en thermoplastic polyester tillverkad på majsstärkelse och sockerbetor. Kulan bryts ner i kontakt med fukt och luft. Ett måste för dig som spelar airsoft ute i naturen! 

Bredd i Viktalternativ: Vi erbjuder ett brett utbud av vikter för våra kulor, vilket gör det möjligt för dig att anpassa din ammunition efter din spelstil och vapenspecifikationer. Oavsett om du föredrar lättare kulor för ökad hastighet eller tyngre för stabilare träffar, har vi det du behöver. I vårt utbud hittar du 0.20g, 0.25g, 0.28g, 0,30g. 

Mängder och Prisklasser: Hos Frysen Airsoft strävar vi efter att vara din destination oavsett budget. Vårt sortiment av airsoftkulor inkluderar kulor i alla prisklasser, vilket ger dig möjlighet att välja det som passar bäst för dina behov utan att kompromissa med kvaliteten. 

Utforska Vårt Sortiment Idag! 

Oavsett om du är en erfaren airsoftare eller nybörjare, är rätt ammunition avgörande för din spelupplevelse. Utforska vårt omfattande utbud av airsoftkulor idag och upptäck varför Frysen Airsoft är din pålitliga partner för högkvalitativa airsofttillbehör. Vi strävar efter att erbjuda dig en problemfri shoppingupplevelse med snabb leverans och konkurrenskraftiga priser. Ta ditt airsoftspel till nästa nivå med våra pålitliga airsoftkulor – precisionen du förtjänar, hos Frysen Airsoft. 

Drift & produktion: Wikinggruppen