Kvalitet, Service, Utbud

Battery, 7.4V 1300 mAh, LI-PO, single stick

Artnr: 18568
399 kr
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (6 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning

Mått: 16,5 x 1,5 x 1,5

Garanti på Lipo Batterier

Lipo batterier får endast laddas med rekommenderade lipo laddare.
Du får endast ladda batteriet i kontakten som är tillverkad för att passa laddaren.
Om du laddar batteriet med en NiMh laddare eller med en LiFe laddare så förstör du ditt batteri!
Då gäller inga garantier.

Lipo batteriet får aldrig gå under 10% i sin strömkapacitet. Då finns det stor risk att batteriet tappar sin minneskapacitet och klarar inte av att laddas upp igen. För att veta hur mycket kapacitet du har kvar i ditt batteri så rekommenderar vi dig att använda en Lipo mätare som kallas LIPO PAL. Denna mätaren visar exakt spänning i batteriet samt hur många procent av batteriets kapacitet som finns kvar. Om Lipo batteriet töms helt på ström är batteriet förbrukat. Garantin slutar gälla om det går under 10% i strömkapacitet!

Ett Lipo batteri måste underhållsladdas om det ska förvaras under en längre tid för att det ska hålla sin strömkapacitet. Om du ej underhållsladdar ditt batteri gäller ej garantin.Lipo batterier får ej utsättas för värme,vatten,högt lufttryck eller extrem kyla. Om batteriet utsätts för någon av dessa element så finns det en stor risk att de kan börja brinna!

Frysen Airsoft AB avskriver sig allt ansvar för batteriets och kundens säkerhet vid användande av Lipo Batterier. Du skall alltid ha en Lipo Bag som är en skyddspåse runt din batteri och laddare medan du laddar ditt batteri. Denna påse är till för att kväva eventuell brand vid kortslutning i batteriet. Lipo batteri får aldrig kortslutas! Brand kan uppstå i batteriet. Garantin täcker ej skador som uppstår vid, Felhandhavande,Kortslutning,Värme, Vatten, Högt lufttryck eller vid extrem kyla. Önskar du rådgivning gällande ditt batteri hör gärna av dig till Frysen Airsoft AB.

Läs mer
Stäng
Medelbetyg 5/5 baserat på 6 st röster.
Se fler recensioner...
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen