Kvalitet, Service, Utbud

Fästen för vapenremmar

Fästen för vapenremmar

Vårt utbud innefattar alla typer av vapentillbehör som den seriöse skytten eller jägaren behöver. Detta innefattar självklart även fästen för vapenremmar. Vi har flera typer av fästpunkter för olika typer av montering. Vissa fästen monteras med picatinny, vissa med MLOK och andra monteras direkt på vapnet. I vårt sortiment hittar du remfästen från kända topptillverkare som Magpul och Clawgear men även från prisvärda märken som METAL och Element. 

Vilket fäste du behöver beror helt på vilken vapentyp du har. Har du frågor om vilket typ av fäste du behöver så finns vår kunniga personal redo för att svara på dina frågor.

Färg

Tillverkare

Funktion

Externa tillbehör från kända varumärken: 

I vårt sortiment hittar du externa tillbehör från kända tillverkare i alla prisklasser. Vi har bland annat frontgrepp från FMA, Magpul, VFC, LCT och MP, kolvar från PTS, Magpul och Amoeba samt railsystem och både Keymod- och Mlok-handguards från Madbull och LCT. Våra tillbehör passar till flera olika vapentyper som M4, AK, MP5, M249 och många fler. 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen