Kvalitet, Service, Utbud

Ytterpipor

Behöver du byta ytterpipa på ditt gevär eller pistol? Då har vi rätt pipor för dig! 

I vårt sortiment hittar du pipor till de mest populära airsoftmodellerna som Glock 17, CZ Shadow, M4 och många fler. Olika märken och tillverkare kommer ha olika design så för enkelhetens skull rekommenderar vi att du väljer en pipa från samma tillverkare som ditt gevär eller pistol eller en pipa som är designad specifikt för din modell. 

Färg

Tillverkare

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft

Modifiera ditt gevär efter dina förutsättningar 

Vi på Frysen Airsoft strävar efter att ha ett specialiserat utbud av vapentillbehör som ger dig som skytt bättre förutsättningar att lyckas på airsoftbanan. 

I vårt sortiment hittar du flera typer av olika mynningstillbehör. Vi har allt från olika ljuddämpare, flamdämpare och tracerenheter men även hela ytterpipor för både elektriska gevär och gasdrivna pistoler. 

Drift & produktion: Wikinggruppen