Kvalitet, Service, Utbud

Övriga

Gör ditt airsoftgevär mer personligt: 

Hälften av nöjet med airsoft är att modifiera sitt vapen. I vårt utbud med externa delar hittar du allt du kan tänkas behöva för att göra dig mer effektiv på spelplanen men också för att göra ditt gevär mer personligt. I vår kategori med övriga externa tillbehör hittar du allt som inte passar i någon av våra andra kategorier. Du hittar allt från eldväljare, manöverhandtag/charginghandles, “magasinrelease” och vapenställ till populära vapenmodeller som M4, AK och MP5.

Är du osäker på vilka delar som passar på ditt gevär är det bara att höra av dig till oss så hjälper vår kunniga personal dig att hitta rätt vapentillbehör! 

Färg

Tillverkare

Funktion

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen