Kvalitet, Service, Utbud

Keymod

Keymod System 

Keymod handguards är kända för sin lätta design och det smarta "keyhole" systemet som möjliggör snabb och enkel anpassning av tillbehör. Den utskurna formen minskar vikten utan att kompromissa med hållbarheten och ger möjlighet att snabbt byta eller justera din utrustning samtidigt som du håller ner vikten mot ett vanligt RIS-system. I vårt utbud hittar du tillbehör som är keymod kompatibla och monteras direkt i din keymod handguard och lösa railsektioner som fungerar som en adapter för dina vanliga RIS-tillbehör. Keymod system finns till flera olika vapentyper som M4, AK, AUG och MP5. Hittar du ingen handguard till din modell i vårt utbud? Fråga vår personal så hjälper de dig!

Färg

Tillverkare

Funktion

Optimera Din Airsoft-upplevelse med RIS, Keymod och MLOK Handguards och Railsystem 

När det gäller att uppgradera ditt airsoftgevär, är handguards och railsystem avgörande för att anpassa och förbättra prestandan. Med RIS, Keymod och MLOK handguards öppnar du en värld av monteringsmöjligheter och möjlighet till personlig anpassning av ditt airsoftgevär. 

Frysen Airsoft: Din Airsoftbutik!

Vi på Frysen Airsoft är dedikerade till att erbjuda Sveriges airsoftare en komplett butiksupplevelse för allt inom airsoft och taktiskt utrustning. Vårt specialiserade sortiment omfattar några av marknadens mest populära märken, och vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.  

Utforska vårt stora utbud av externa vapentillbehör idag och ta ditt airsoftande till nya höjder. Vi är stolta över att vara din pålitliga partner för vapentillbehör, och vårt engagemang för kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina behov inom airsoft och alla tillhörande produkter. Handla med förtroende på Frysen Airsoft! 

Drift & produktion: Wikinggruppen