Kvalitet, Service, Utbud

Tillbehör

Överlägsen Prestanda – Upptäck HPA Idag  

High Pressure Air (HPA) gevär är resultatet av en vidareutveckling av elektriska airsoftvapen. Istället för den konventionella mekaniska växellådan har dessa vapen en luftmotor som drivs av högtrycksluft. Vårt utbud omfattar självklart alla nödvändiga tillbehör du behöver för ditt HPA-gevär. I den här kategorin hittar du slangar, ventiler och reservdelar med även kompressorer och tillbehör till dina HPA-tankar. Utforska hela vårt sortiment med HPA-produkter och börja med ditt drömbygge idag. 

Färg

Tillverkare

Spelredo eller Egenbyggt? 

I vårt sortiment hittar du HPA-motorer från världens största tillverkare som Wolverine, Polarstar och Gate. Du hittar självklart även alla nödvändiga tillbehör som tankar, batterier och regulatorer från samma tillverkare. Om du inte vill bygga ditt gevär själv har vi färdigbyggda HPA-gevär från Wolverine och Heretic Labs. Önskar du en annan modell i HPA-utförande? Inga problem, vi hjälper dig att bygga ditt drömgevär i vår verkstad. Kontakta oss för mer information. 

Ställ Dina Frågor Till Oss

Är du ny inom HPA och behöver hjälp? Inga problem, Frysen´s team finns här för att hjälpa dig! Vi har lång erfarenhet inom allt som har med airsoft att göra och kan svara på dina frågor. Ring eller maila oss så kan vi hjälpa dig att plocka ihop ett komplett HPA-kit efter dina önskemål. 

Drift & produktion: Wikinggruppen