Kvalitet, Service, Utbud

Hagelgevär

Hagelhylsor och magasin för M870, SPAS12 eller Saiga 12.

Om du behöver hylsor eller magasin till ditt gasdrivna eller fjäderdrivna hagelgevär hittar du dem i den här kategorin. Vi har hylsor, magasin och gasbehållare som passar alla de populära märkena på marknaden oavsett om du har en Cyma, ASG eller Tokyo Marui. Hylsorna passar de flesta hagelmodeller som Franchi SPAS12, M870 och Saiga 12K. Våra hylsor och magasin laddas enklast med hjälp av en snabbladdare. 

Varför är Magasinet Viktigt? 

Ett pålitligt magasin eller hyslor är avgörande för att säkerställa jämn och tillförlitlig ammunitionsmatning. Med alla airsoftgevär är kontinuerlig, pålitlig tillförsel av kulor avgörande för att upprätthålla din eldgivningskapacitet och din konkurrensfördel på fältet. 

Färg

Tillverkare

Passform och Kompatibilitet: Det vanligaste problemet för elektriska airsoftgevär är matningsproblem. För att undvika detta är det viktigt att du väljer magasin och kulor av hög kvalité och magasin som passar med din airsoftmodell. Olika tillverkare använder olika specifikationer och mått och i regel rekommenderar vi därför att du använder magasin från samma tillverkare som ditt gevär. Det finns dock självklart fler märken som kan passa. Är du osäker på vilket magasin du ska använda till ditt gevär är det bara att fråga vår kunniga personal så hjälper vi dig. 

Rätt magasin oavsett modell: 

Ett självklart tillbehör till ditt airsoftvapen, luftvapen eller träningsvapen är extra magasin. I vårt sortiment hittar du magasin till marknadens mest populära modeller som M4A1, Ak47, MP5, Glock, Sig Sauer samt flertalet andra. Vårt utbud av magasin till airsoftvapen omfattar magasin till vanliga elektriska gevär och gasdrivna modeller. Oavsett vilken modell du söker magasin till hittar du rätt magasin hos oss på Frysen Airsoft. 

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör  

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar efter att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Drift & produktion: Wikinggruppen