Kvalitet, Service, Utbud

Luftgevär & Luftpistoler

Magasin till kolsyrepistoler och luftgevär

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett brett utbud av världens mest populära luftvapen och tillhörande magasin från kända kvalitetsmärken som Glock, SIG SAUER, Crosman, Colt och Artemis. Vi har magasin som passar både kolsyrepistoler som Glock 17, SIG SAUER P226 och 1911 samt magasin till karbiner som SIG SAUER MPX och Crosmans AK-modeller. Tänk på att magasinet skiljer sig mycket från modell till modell så när du väljer magasin för att försäkra dig om att magasinet passar med just ditt luftvapen.

Färg

Tillverkare

Brett Utbud av Märken:   

Vårt sortiment inkluderar ett brett urval av kända märken, såsom Hatsan, H&K, Crossman, JSB, Sig Sauer, Walther, Umarex, Hämerli och Artemis. Varje märke representerar högkvalitativa luftvapen som kombinerar innovation och pålitlighet för en överlägsen skjutupplevelse.  

Tillbehör för Att Förbättra Din Skjutupplevelse:   

För att ytterligare förbättra din upplevelse erbjuder vi ett omfattande utbud av tillbehör. När du letar ammunition på vår hemsida är det viktigt att du hittar rätt kula för ditt gevär. Det finns dels olika mått på kulorna samt olika typer. Är du osäker svarar vårt kunniga team gärna på frågor. 

Utforska våra underkategorier för att hitta allt från rödpunktssikten och kikarsikten till ammunition och underhållsprodukter. Vi strävar efter att vara din kompletta butik för allt som rör luftvapen och tillbehör. 

Drift & produktion: Wikinggruppen