Kvalitet, Service, Utbud

Magasin Elektriska gevär

Optimera din Airsoft-upplevelse med Rätt Magasin för Elektriska Gevär 

Ett välvalt magasin är nyckeln till att maximera prestanda och problemfritt airsoftande med ditt elektriska airsoftgevär. Oavsett om du är en entusiastisk nybörjare eller en erfaren spelare, kan rätt magasin göra en betydande skillnad i din spelupplevelse. 

Varför är Magasinet Viktigt? 

Ett pålitligt magasin är avgörande för att säkerställa jämn och tillförlitlig ammunitionsmatning. Med elektriska airsoftgevär är kontinuerlig, pålitlig tillförsel av bbs avgörande för att upprätthålla din eldgivningskapacitet och din konkurrensfördel på fältet. 

Färg

Tillverkare

Funktioner att Överväga: 

Kapacitet: Magasinens kapacitet varierar. Välj mellan "low-cap/real-cap”, “mid-cap” eller “high-cap" beroende på din spelstil och behov. 

Low-cap magasin är magasin med en låg kapacitet, vanligtvis mellan 30–70 kulor vilket ger en mer realistisk spelupplevelse. Kulorna trycks ner i magasinet med hjälp av en snabbladdare och matar sedan kulor medans du skjuter. Low-cap magasin finns till många populära airsoftmodeller som M4, AK47, Scar och MP5. 

Mid-cap magasin är förmodligen den mest populära typen av magasin och finns till de flesta modeller på marknaden. Dessa magasin håller mellan 100–150 kulor och fungerar på samma sätt som “low-cap” magasinen. En fjäder trycker kulorna upp i ditt gevär och du behöver inte “mata” magasinen som på “high-cap” magasin. Detta gör också att du slipper ljudet från kulorna som skakar runt i ett “high-cap”. Tänk på att du även till dessa magasin behöver en snabbladdare. Mid-cap magasin finns till nästan alla modeller på marknaden och populära magasin från kända tillverkare som PTS Syndicate, Krytac, Specna Arms och G&G. 

High-cap magasin är magasin med hög kapacitet, vanligtvis mellan 200–500 kulor beroende på modell. De här magasinen är smidiga att använda och medföljer vanligtvis när du köper ditt gevär. Du laddar magasinen genom att öppna en lucka i toppen och hälla ner kulorna i magasinet. För att få magasinen att mata snurrar du på ett hjul i botten på magasinet. Detta spänner en bladfjäder i mekanismen som sedan matar kulorna upp i ditt gevär. I vårt sortiment hittar du high-cap magasin till modeller som M4, AK47, G36 och Ak5. 

Passform och Kompatibilitet: Det vanligaste problemet för elektriska airsoftgevär är matningsproblem. För att undvika detta är det viktigt att du väljer magasin och kulor av hög kvalité och magasin som passar med din airsoftmodell. Olika tillverkare använder olika specifikationer och mått och i regel rekommenderar vi därför att du använder magasin från samma tillverkare som ditt gevär. Det finns dock självklart fler märken som kan passa. Är du osäker på vilket magasin du ska använda till ditt gevär är det bara att fråga vår kunniga personal så hjälper vi dig. 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen