Kvalitet, Service, Utbud

Magasin Gasgevär

Magasin till gasdrivna airsoftkarbiner:

I den här kategorin hittar du magasin som passar till gasdrivna airsoftgevär. Vi har magasin till de flesta populära modellerna på marknaden som M4, AR15, AK-modeller, SVD och M249. När du väljer magasin till ditt gasdrivna airsoftgevär är det viktigt att du väljer magasin som är kompatibla med din modell. Olika tillverkare baserar sina modeller på olika system så alla magasin designade för M4 kommer inte vara kompatibla med alla tillverkare. I regel rekommenderar vi att du väljer magasin från samma tillverkare som ditt gevär. Vi har magasin från de största tillverkarna som GHK, VFC, Tokyo Marui och WE. Är du osäker på vilket magasin som passar till din modell är det bara att ställa frågan till vår kunniga personal så hjälper vi dig.    

Färg

Tillverkare

Varför är Magasinet Viktigt? 

Ett pålitligt magasin är avgörande för att säkerställa jämn och tillförlitlig ammunitionsmatning. Med gasdrivna airsoftgevär är kontinuerlig, pålitlig tillförsel av kulor avgörande för att upprätthålla din eldgivningskapacitet och din konkurrensfördel på fältet. 

Passform och Kompatibilitet: Det vanligaste problemet för elektriska airsoftgevär är matningsproblem. För att undvika detta är det viktigt att du väljer magasin och kulor av hög kvalité och magasin som passar med din airsoftmodell. Olika tillverkare använder olika specifikationer och mått och i regel rekommenderar vi därför att du använder magasin från samma tillverkare som ditt gevär. Det finns dock självklart fler märken som kan passa. Är du osäker på vilket magasin du ska använda till ditt gevär är det bara att fråga vår kunniga personal så hjälper vi dig. 

Rätt magasin oavsett modell: 

Ett självklart tillbehör till ditt airsoftvapen, luftvapen eller träningsvapen är extra magasin. I vårt sortiment hittar du magasin till marknadens mest populära modeller som M4A1, Ak47, MP5, Glock, Sig Sauer samt flertalet andra. Vårt utbud av magasin till airsoftvapen omfattar magasin till vanliga elektriska gevär och gasdrivna modeller. Oavsett vilken modell du söker magasin till hittar du rätt magasin hos oss på Frysen Airsoft. 

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör  

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar efter att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Drift & produktion: Wikinggruppen