Kvalitet, Service, Utbud

Magasin Gaspistoler

Magasin till gasdrivna airsoftpistoler:

Ett självklart tillbehör till din airsoftpistol är extra magasin. I vårt sortiment hittar du magasin till alla välkända modeller som Glock, Sig Sauer, 1911, Beretta M9, Desert Eagle och Hi-Capa. Vi har magasin som passar både för Co2-modeller och greengas modeller. Oavsett vilken modell du söker magasin till hittar du rätt magasin hos oss på Frysen Airsoft. Är du osäker på vilket magasin som passar till din modell är det bara att ställa frågan till vår kunniga personal så hjälper vi dig.

Färg

Tillverkare

Rätt magasin oavsett modell: 

Ett självklart tillbehör till ditt airsoftvapen, luftvapen eller träningsvapen är extra magasin. I vårt sortiment hittar du magasin till marknadens mest populära modeller som M4A1, Ak47, MP5, Glock, Sig Sauer samt flertalet andra. Vårt utbud av magasin till airsoftvapen omfattar magasin till vanliga elektriska gevär och gasdrivna modeller. Oavsett vilken modell du söker magasin till hittar du rätt magasin hos oss på Frysen Airsoft. 

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör  

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar för att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Drift & produktion: Wikinggruppen