Kvalitet, Service, Utbud

Hi Capa Serien

Magasin till Hi-capa, världens mest populära airsoftpistol: 

I den här kategorin hittar du magasin som passar Hi-capa. När du väljer magasin till din Hi-Capa är det viktigt att du väljer ett magasin som är kompatibelt med din modell. Olika tillverkare baserar sina modeller på olika system så alla magasin till Hi-Capa kommer inte vara kompatibla med alla modeller du hittar på marknaden. I regel rekommenderar vi att du väljer magasin från samma tillverkare som din airsoftpistol. I vårt sortiment av magasin till Hi-Capa hittar du magasin från tillverkare som WE, Tokyo Marui och Golden Eagle. Är du osäker på vilket magasin som passar till din modell är det bara att ställa frågan till vår kunniga personal så hjälper vi dig.   

Färg

Tillverkare

Rätt magasin oavsett modell: 

Ett självklart tillbehör till ditt airsoftvapen, luftvapen eller träningsvapen är extra magasin. I vårt sortiment hittar du magasin till marknadens mest populära modeller som M4A1, Ak47, MP5, Glock, Sig Sauer samt flertalet andra. Vårt utbud av magasin till airsoftvapen omfattar magasin till vanliga elektriska gevär och gasdrivna modeller. Oavsett vilken modell du söker magasin till hittar du rätt magasin hos oss på Frysen Airsoft. 

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör  

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar efter att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Drift & produktion: Wikinggruppen