Kvalitet, Service, Utbud

M9 Serien

Magasin till M9-modeller:  

I den här kategorin hittar du magasin som passar M9-modeller. När du väljer magasin till din M9-modell är det viktigt att du väljer magasin som är kompatibla med din modell. Olika tillverkare baserar sina modeller på olika system så alla magasin till M9 kommer inte vara kompatibla med alla modeller av M9. I regel rekommenderar vi att du väljer magasin från samma tillverkare som din airsoftpistol. I vårt sortiment hittar du licensierade magasin från Beretta och Umarex. Är du osäker på vilket magasin som passar till din modell är det bara att ställa frågan till vår kunniga personal så hjälper vi dig.   

Färg

Tillverkare

Rätt magasin oavsett modell: 

Ett självklart tillbehör till ditt airsoftvapen, luftvapen eller träningsvapen är extra magasin. I vårt sortiment hittar du magasin till marknadens mest populära modeller som M4A1, Ak47, MP5, Glock, Sig Sauer samt flertalet andra. Vårt utbud av magasin till airsoftvapen omfattar magasin till vanliga elektriska gevär och gasdrivna modeller. Oavsett vilken modell du söker magasin till hittar du rätt magasin hos oss på Frysen Airsoft. 

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör  

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar efter att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Drift & produktion: Wikinggruppen