Kvalitet, Service, Utbud

Magasin Snipergevär

Maximera Din Precision med Snipergevär 

Utforska bredden av prickskyttegevär i Svergies största utbud hos Frysen Airsoft. Vi erbjuder en stor kollektion av airsoftsnipers och tillhörande magasin. 

Vi har magasin till de mest populära modellerna som L96, VSR-10, M40A3, Desert Tech SRS och SAKO TRG M10. När du väljer magasin är det viktigt att du väljer ett magasin från samma tillverkare som ditt snipergevär. Vi har magasin från märken som Tokyo Marui, WELL, Cyma och Double Eagle. Utforska vårt utbud av magasin och andra tillbehör till ditt prickskyttegevär idag. 

Färg

Tillverkare

Passform och Kompatibilitet: Det vanligaste problemet för airsoftgevär är matningsproblem. För att undvika detta är det viktigt att du väljer magasin och kulor av hög kvalité och magasin som passar med din airsoftmodell. Olika tillverkare använder olika specifikationer och mått och i regel rekommenderar vi därför att du använder magasin från samma tillverkare som ditt gevär. Det finns dock självklart fler märken som kan passa. Är du osäker på vilket magasin du ska använda till ditt gevär är det bara att fråga vår kunniga personal så hjälper vi dig. 

Rätt magasin oavsett modell: 

Ett självklart tillbehör till ditt airsoftvapen, luftvapen eller träningsvapen är extra magasin. I vårt sortiment hittar du magasin till marknadens mest populära modeller som M4A1, Ak47, MP5, Glock, Sig Sauer samt flertalet andra. Vårt utbud av magasin till airsoftvapen omfattar magasin till vanliga elektriska gevär och gasdrivna modeller. Oavsett vilken modell du söker magasin till hittar du rätt magasin hos oss på Frysen Airsoft. 

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör  

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar efter att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Drift & produktion: Wikinggruppen