Kvalitet, Service, Utbud

Snabbladdare

Ladda dina magasin enkelt med snabbladdare: 

I vårt sortiment hittar du flera modeller av praktiska snabbladdare som förenklar ditt airsoftande. Dessa tillbehör gör det enkelt att fylla dina magasin snabbt, flera kulor åt gången. Vi har enkla universal-snabbladdare som passar med i stort sett alla magasin på marknaden samt mer avancerade, modell-specifika snabbladdare från märken som Odin Innovation som fyller ett magasin på flera hundra kulor på ett par sekunder. Utforska vårt utbud av snabbladdare och andra tillbehör hos oss idag! 

Färg

Tillverkare

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör 

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar för att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Rätt vapen med rätt tillbehör 

Att förbättra din airsoft-upplevelse handlar inte bara om att ha rätt vapen utan också om att välja de bästa tillbehören för att öka precision, effektivitet och spänning. Här är en översikt över de mest avgörande airsoft-tillbehören, från airsoftkulor till lasrar, lampor, frontgrepp, magasin och sikten. Allt som behövs för att maximera din prestanda på fältet. 

Drift & produktion: Wikinggruppen