Kvalitet, Service, Utbud

Tillbehör

Magpuls och jägarmag - vi har tillbehören för dina airsoftmagasin:

Hos oss hittar alltid rätt tillbehör för att öka din taktiska fördel på airsoftbanan. Du hittar bland annat tillbehör till dina magasin som Magpuls och “floorplates” så att du enklare och snabbare kan dra dina magasin ur magasinsfickorna. Vi har även “mag couplers” så att du kan modifera dina magasin som “jägarmag”, alltså två magasin som monteras på varandra för snabbare omladdning. Utforska vårt utbud av tillbehör idag. 

Färg

Tillverkare

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör 

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar efter att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver.

Rätt vapen med rätt tillbehör 

Att förbättra din airsoft-upplevelse handlar inte bara om att ha rätt vapen utan också om att välja de bästa tillbehören för att öka precision, effektivitet och spänning. Här är en översikt över de mest avgörande airsoft-tillbehören, från airsoftkulor till lasrar, lampor, frontgrepp, magasin och sikten. Allt som behövs för att maximera din prestanda på fältet. 

Drift & produktion: Wikinggruppen