Kvalitet, Service, Utbud

Kulfång Airsoft

Komplettera ditt airsoftvapen med praktiska måltavlor:

I vårt sortiment hittar du ett stort utbud med måltavlor och kulfång som är anpassade för airsoftvapen. Skytte på måltavlor är ett perfekt sätt att träna ensam eller tävla ihop med familj och vänner. Vi har både traditionella kulfång med utbytbara papptavlor men också klibbtavlor där kulorna fastnar som går att använda flera gånger. Utforska våra måltavlor och kulfång idag. 

Färg

Tillverkare

Rätt vapen med rätt tillbehör  

Att förbättra din airsoft-upplevelse handlar inte bara om att ha rätt vapen utan också om att välja de bästa tillbehören för att öka precision, effektivitet och spänning. Här är en översikt över de mest avgörande airsoft-tillbehören, från airsoftkulor till lasrar, lampor, frontgrepp, magasin och sikten. Allt som behövs för att maximera din prestanda på fältet. 

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör  

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar efter att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Drift & produktion: Wikinggruppen