Kvalitet, Service, Utbud

Måltavlor

Utforska våra skjutmål och förbättra ditt skytte:

Komplettera ditt airsoft- eller luftgevär med praktiska måltavlor. I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av olika måltavlor som passar perfekt för tävlingsskytte eller träningsskytte. Vi har traditionella kulfång med papptavlor men även mer avancerade måltavlor med metallmål som exempelvis en “Texas Star” som börjar snurra vid träff och ger en extra svårighetsgrad. Våra skjutmål passar perfekt för luftvapenskyttet i trädgården med familjen eller med kompisgänget på midsommar. Utforska vårt utbud av olika skjutmål och hitta tillbehören som ökar glädjen i ditt skytte idag. 

Färg

Tillverkare

Rätt vapen med rätt tillbehör 

Att förbättra din airsoft-upplevelse handlar inte bara om att ha rätt vapen utan också om att välja de bästa tillbehören för att öka precision, effektivitet och spänning. Här är en översikt över de mest avgörande airsoft-tillbehören, från airsoftkulor till lasrar, lampor, frontgrepp, magasin och sikten. Allt som behövs för att maximera din prestanda på fältet. 

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör 

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar efter att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Drift & produktion: Wikinggruppen