Kvalitet, Service, Utbud

GBB Verktyg

Underlätta för dina projekt - börja med rätt verktyg:

Vi strävar för att vara Sveriges mest kompletta butik för airsoftare och skyttar. Detta inkluderar självklart alla verktyg du kan tänkas behöva för att lyckas med dina modifieringar och uppgraderingar för att anpassa ditt airsoftvapen efter dina behov. Ska du exempelvis montera ett nytt railsystem kan det vara en bra idé att använda ett specialdesignat vektyg för att underlätta installationen. Du hittar även ventilnycklar, “thread lock” och arbetsmattor. 

Färg

Tillverkare

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör 

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar efter att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Uppgradera mera! 

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

Upptäck det breda utbudet av airsoft-tillbehör för att skräddarsy din utrustning efter dina behov och spela med ökat självförtroende och skicklighet. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare, kommer rätt kombination av tillbehör att ta din airsoft-upplevelse till nya höjder. 

Välkommen till Frysen Airsoft, din butik airsoft och alla tillbehör samt all den taktiska utrustning och support du behöver för att lyckas i ditt airsoftspelande. Utforska vårt sortiment idag och hitta de perfekta tillbehören som passar dina behov. 

Drift & produktion: Wikinggruppen