Kvalitet, Service, Utbud

Aim-O

Ett ständigt växande utbud av populära kikarsikten:

Aim-O är en stor tillverkare av både kikarsikten, rödpunktsikten, lasersikten och tillbehör. Tillsammans med sitt ägarmärke, WADSN, erbjuder de en bred repertoar av prisvärda produkter för airsoft och luftvapen. Aim-O har ett ständigt växande utbud av populära modeller vilket har gjort dem till ett självklart val för många av Sveriges Airsoftare. I den här kategorin hittar du ett väl utvalt sortiment av olika kikarsikten från Aim-O. Utforska vårt sortiment idag och hitta ditt nya favoritsikte. 

Färg

Tillverkare

Förbättra din träffsäkerhet med ett Kikarsikte

Optiska sikten, vanligtvis kallade kikarsikten består av en kikare med hårkors. Dessa sikten har förstoring och gör skytte på långa avstånd betydligt enklare. Kikarsikten är ett oumbärligt tillbehör för alla seriösa jägare, sportskyttar och airsoftare. Kikarsikten förstärker också ljuskoncentrationen vilket förenklar skytte i sämre ljusförhållanden som i exempelvis gryning eller skymning. 

I vårt utbud hittar du sikten i olika prisklasser. Allt från tillverkare som Eotech, Sig Sauer och Nikko Stirling som erbjuder sikten av högsta kvalitet till Aim-O, Strike Systems och Theta Optics med ett stort utbud av prisvärda sikten. Utforska hela vårt sortiment och hitta ditt perfekta kikarsikte idag.

Drift & produktion: Wikinggruppen