Kvalitet, Service, Utbud

GPO

Högsta kvalitet till marknades lägsta pris: 

GPO är en tysk producent som, genom sin mer effektiva affärsmodell, utmanar optikbranschens premiumklass. Bakom företaget står ett litet team med lång erfarenhet inom tillverkning av kikare och kikarsikten. Sedan starten har GPO varit synonymt med hög kvalitet men till ett pris som är långt under sina konkurrenters. 

Vi har samlat ett stort utbud av GPO´s bästa modeller. Utforska dem hos oss på Frysen Airsoft: 

Färg

Tillverkare

Förbättra din träffsäkerhet med ett Kikarsikte

Optiska sikten, vanligtvis kallade kikarsikten består av en kikare med hårkors. Dessa sikten har förstoring och gör skytte på långa avstånd betydligt enklare. Kikarsikten är ett oumbärligt tillbehör för alla seriösa jägare, sportskyttar och airsoftare. Kikarsikten förstärker också ljuskoncentrationen vilket förenklar skytte i sämre ljusförhållanden som i exempelvis gryning eller skymning. 

I vårt utbud hittar du sikten i olika prisklasser. Allt från tillverkare som Eotech, Sig Sauer och Nikko Stirling som erbjuder sikten av högsta kvalitet till Aim-O, Strike Systems och Theta Optics med ett stort utbud av prisvärda sikten. Utforska hela vårt sortiment och hitta ditt perfekta kikarsikte idag.

Drift & produktion: Wikinggruppen