Kvalitet, Service, Utbud

Nikko Stirling

Japanska proffssikten:

Nikko Stirling är en japansk tillverkare med anor från mitten av 1950-talet. Sedan starten har Nikko Stirling tillverkat jaktsikten av hög kvalitet. Deras sortiment omfattar flera serier, både enklare modeller som passar för den nya skytten som vill ha ett professionellt sikte men till ett förmånligt pris, men också mer avancerade modeller för erfarna skyttar. Deras sikten passar lika för airsoft, jakt och luftvapenskytte.  

Tillverkningen av Nikko Stirlings sikten ligger fortfarande i Japan och deras sikten håller samma höga kvalitet som vid starten. Utforska deras sortiment hos oss på Frysen Airsoft. 

Färg

Tillverkare

Förbättra din träffsäkerhet med ett Kikarsikte

Optiska sikten, vanligtvis kallade kikarsikten består av en kikare med hårkors. Dessa sikten har förstoring och gör skytte på långa avstånd betydligt enklare. Kikarsikten är ett oumbärligt tillbehör för alla seriösa jägare, sportskyttar och airsoftare. Kikarsikten förstärker också ljuskoncentrationen vilket gör förenklar skytte i sämre ljusförhållanden som i exempelvis gryning eller skymning. 

I vårt utbud hittar du sikten i olika prisklasser. Allt från tillverkare som Eotech, Sig Sauer och Nikko Stirling som erbjuder sikten av högsta kvalitet till Aim-O, Strike Systems och Theta Optics med ett stort utbud av prisvärda sikten. Utforska hela vårt sortiment och hitta ditt perfekta kikarsikte idag.

Drift & produktion: Wikinggruppen