Kvalitet, Service, Utbud

Övriga Märken

Utforska Sveriges bästa sortiment: 

Vi på Frysen Airsoft strävar ständigt efter att erbjuda Sveriges airsoftare och skyttar marknadens bästa sortiment. Vi jobbar för att hitta nya produkter och tillverkare som kan ge våra kunder de bästa möjligheterna att lyckas med sin hobby.  

I den här kategorin hittar du sikten från flera kända tillverkare som Eotech, Leapers och Firefield som erbjuder några av de bästa kikarsiktena på marknaden. Du hittar också fler ovanliga modeller som siktesmodellen PSO till AK och SVD. 

Utforska det bästa inom airsoft och skytte och hitta ditt nya kikarsikte hos oss på Frysen Airsoft. 

Färg

Tillverkare

Förbättra din träffsäkerhet med ett Kikarsikte

Optiska sikten, vanligtvis kallade kikarsikten består av en kikare med hårkors. Dessa sikten har förstoring och gör skytte på långa avstånd betydligt enklare. Kikarsikten är ett oumbärligt tillbehör för alla seriösa jägare, sportskyttar och airsoftare. Kikarsikten förstärker också ljuskoncentrationen vilket förenklar skytte i sämre ljusförhållanden som i exempelvis gryning eller skymning. 

I vårt utbud hittar du sikten i olika prisklasser. Allt från tillverkare som Eotech, Sig Sauer och Nikko Stirling som erbjuder sikten av högsta kvalitet till Aim-O, Strike Systems och Theta Optics med ett stort utbud av prisvärda sikten. Utforska hela vårt sortiment och hitta ditt perfekta kikarsikte idag.

Drift & produktion: Wikinggruppen