Kvalitet, Service, Utbud

Theta Optics

Helt rätt kvalitet till helt rätt pris:

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett brett utbud av kikarsikten från tillverkaren Theta Optics. Theta Optics är ett märke som erbjuder kikarsikten av hög kvalité i förhållande till pris. Kikarsiktena från Theta Optics passar perfekt för både airsoftgevär och luftgevär och är ett populärt val hos många airsoftare och luftvapenskyttar. Deras utbud omfattar ett stort urval av olika sikten, utforska deras utbud idag och hitta ditt nya favoritsikte. 

Färg

Tillverkare

Förbättra din träffsäkerhet med ett Kikarsikte

Optiska sikten, vanligtvis kallade kikarsikten består av en kikare med hårkors. Dessa sikten har förstoring och gör skytte på långa avstånd betydligt enklare. Kikarsikten är ett oumbärligt tillbehör för alla seriösa jägare, sportskyttar och airsoftare. Kikarsikten förstärker också ljuskoncentrationen vilket förenklar skytte i sämre ljusförhållanden som i exempelvis gryning eller skymning. 

I vårt utbud hittar du sikten i olika prisklasser. Allt från tillverkare som Eotech, Sig Sauer och Nikko Stirling som erbjuder sikten av högsta kvalitet till Aim-O, Strike Systems och Theta Optics med ett stort utbud av prisvärda sikten. Utforska hela vårt sortiment och hitta ditt perfekta kikarsikte idag.

Drift & produktion: Wikinggruppen