Kvalitet, Service, Utbud

Kugg & Cylinderfett

Rätt vårdad utrustning håller längre:

Vård av dina airsoftgevär och airsoftpistoler är av yttersta vikt. Detta gäller oavsett vilken typ av modell du har. Äger du ett gasdrivet gevär eller pistol behöver du smörja både packningar och gliddelar med jämna mellanrum. Detta görs enkelt själv och oftast utan speciella verktyg. Har du istället ett eldrivet gevär behöver de interna delarna nytt silikonfett. Detta är oftast lite mer arbete så känner du dig inte bekväm att själv ta isär ditt gevär rekommenderar vi dig att kontakta oss för hjälp med service. 

I vårt sortiment hittar du ett stort sortiment av nödvändiga tillbehör som silikonspray och silikonfett. Utforska hela vårt utbud av nödvändiga tillbehör för dina airsoftvapen. 

Tillverkare

Frysen Airsoft: Upptäck Sveriges Bredaste Utbud av Airsoft Tillbehör 

Hos Frysen Airsoft hittar du Sveriges mest omfattande utbud av airsoft och luftvapen och till dessa, alla tillbehör du behöver. Vi strävar efter att erbjuda dig som kund ett komplett sortiment med produkter i alla prisklasser. Hos oss finns alla tänkbara tillbehör med allt från taktiska tillbehör som sikten, vapenlampor, magasin, granater, reservdelar och uppgraderingsdelar. Utforska vårt sortiment idag för att hitta alla tillbehör du behöver! 

Uppgradera mera! 

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

Upptäck det breda utbudet av airsoft-tillbehör för att skräddarsy din utrustning efter dina behov och spela med ökat självförtroende och skicklighet. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare, kommer rätt kombination av tillbehör att ta din airsoft-upplevelse till nya höjder. 

Välkommen till Frysen Airsoft, din butik airsoft och alla tillbehör samt all den taktiska utrustning och support du behöver för att lyckas i ditt airsoftspelande. Utforska vårt sortiment idag och hitta de perfekta tillbehören som passar dina behov. 

Drift & produktion: Wikinggruppen