Kvalitet, Service, Utbud

Övriga tillbehör

Rätt tillbehör till ditt luftgevär:

För att kunna erbjuda Sveriges luftvapenskyttar ett komplett utbud av tillbehör har vi även samlat en kategori med tillbehör för vård och service. Här hittar du exempelvis läskstänger, packningar och verktyg så att du kan se till att ditt luftgevär är i toppskick inför varje tävling eller skyttesäsong. Utforska vårt utbud av tillbehör så att du kan förbättra ditt skytte. 

Färg

Tillverkare

Utforska Världen av Luftvapen hos oss på Frysen Airsoft 

Luftvapen används både för lek, sport och träning. Skjut prick på mål, antingen själv eller tillsammans med dina vänner. Ett luftvapen skjuter en 4,5mm-6,35mm metallkula, antingen cylindriska eller runda, med precision mellan 40-120 meter beroende på vilken vapenmodell du väljer.  

I vårt sortiment av luftvapen hittar du både luftpistoler och luftgevär av hög kvalité för den kräsne skytten men också mer prisvärda modeller som passar perfekt i sommarstugan eller till fem-kampen.   

Tillbehör för Att Förbättra Din Skjutupplevelse:    

För att ytterligare förbättra din upplevelse erbjuder vi ett omfattande utbud av tillbehör. När du letar ammunition på vår hemsida är det viktigt att du hittar rätt kula för ditt gevär. Det finns dels olika mått på kulorna samt olika typer. Är du osäker svarar vårt kunniga team gärna på frågor.  

Utforska våra kategorier med tillbehör till luftgevär och luftpistoler för att hitta allt från pumpar, fjädrar, ventilpinnar och skjutstöd. Vi strävar efter att vara din kompletta butik för allt som rör luftvapen och tillbehör. 

Drift & produktion: Wikinggruppen