Kvalitet, Service, Utbud

Mosfet System

Modernisera din modell idag:

Dagens airsoftgevär innehåller många elektroniska komponenter, vissa mer och vissa mindre avancerade. En väldigt populär uppgradering är att installera ett mosfet-system. En mosfet ger många fördelar som snabbare eldhastighet, snabbare avtryckarrespons samt flera inställningsmöjligheter som exempelvis “burst-fire”. I vårt sortiment hittar du högkvalitativa mosfets från kända tillverkare som Gate. 

Behöver du hjälp med att hitta rätt reservdelar eller hjälp med uppgradering av ditt gevär? Kontakta oss så hjälper vår kunniga personal dig att lyckas med dina projekt. 

Tillverkare

Välj rätt delar till din modell:

Det är viktigt att välja rätt delar till ditt gevär eller pistol. Söker du delar till ett elektriskt gevär måste du först veta vilken version av växellåda ditt gevär använder. De två vanligaste växellådorna är version 2, som används av modeller som M4a1, MP5 och HK416, och version 3 som bland annat används med AK och G36. Det finns dock många fler växellådor och vissa specifika för en viss modell.  

Behöver du delar till ett gasdrivet gevär eller pistol är det istället viktigt att du tittar på tillverkare. Olika tillverkare använder olika system vilket innebär att uppgraderings- och reservdelar inte går att blanda mellan tillverkare.  

Har du frågor om vilken växellåda som används av din modell eller frågor om tillverkare hör av dig till oss så hjälper vår kunniga personal dig hitta rätt delar. 

Drift & produktion: Wikinggruppen