Kvalitet, Service, Utbud

Fjädrar

Öka eller sänk din utgångshastighet på ditt gevär:

Fjädern är den del i din växellåda som har störst inverkan på din utgångshastighet. Vill du öka eller sänka din utgångshastighet kan ett första steg vara att byta till en ny fjäder med rätt styrka. I vårt sortiment hittar du flera fjädrar till både elektriska karbiner och fjäderdrivna snipergevär med olika system.  

Är du osäker på vilken fjäder som passar bäst för dina ändamål? Fråga vår kunniga personal så hjälper de dig hitta rätt fjäder. 

Färg

Tillverkare

Uppgradera mera!  

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen. 

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för elektriska gevär oavsett om du behöver ny cylinder, starkare eller svagare fjäder, pistonger eller kugghjul. Utforska vårt utbud idag.

Drift & produktion: Wikinggruppen