Kvalitet, Service, Utbud

Övriga delar

Gearbox, ditt gevärs mekaniska hjärta: 

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Gearboxen, eller växellådan, är det interna systemet på ditt elektriska airsoftgevär. Den består av flera delar som cylinder, pistong, kugghjul och diverse fjädrar och små skruvar. Här hittar du allt du behöver för att lyckas med dina uppgraderingar eller reparationer. I den här kategorin hittar du delar som kanske inte passar i någon av våra andra kategorier. Du hittar bland annat shims, tappetplates och safety covers. Utforska vårt utbud idag och hitta de delarna du behöver för ditt airsoftgevär.  

Vet du inte vilka delar du behöver eller vilka som passar ditt gevär? Fråga oss så guidar vi dig till rätt produkter. 

Färg

Tillverkare

Uppgradera mera!  

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen. 

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för elektriska gevär oavsett om du behöver ny cylinder, starkare eller svagare fjäder, pistonger eller kugghjul. Utforska vårt utbud idag.

Drift & produktion: Wikinggruppen