Kvalitet, Service, Utbud

Motorkugg

Byt ut din slitna motorkugg:

Motorkuggen, eller piniongear som den också kallas, är det mindre kugghjulet på motorn på ditt elektriska gevär. Detta kugghjul slits över tid, antingen genom att det slits naturligt genom användning eller av att motorinställningen har varit fel vilket har lett till att motorkuggen slitits mer än normalt. I vårt sortiment hittar du motorkuggar som passar med alla motorer och kugghjul. För att förenkla bytet av motorkuggen rekommenderar vi att du använder ett speciellt verktyg, ett "motor gear tool". 

Tillverkare

Uppgradera mera! 

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

Upptäck det breda utbudet av airsoft-tillbehör för att skräddarsy din utrustning efter dina behov och spela med ökat självförtroende och skicklighet. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare, kommer rätt kombination av tillbehör att ta din airsoft-upplevelse till nya höjder. 

Välkommen till Frysen Airsoft, din butik airsoft och alla tillbehör samt all den taktiska utrustning och support du behöver för att lyckas i ditt airsoftspelande. Utforska vårt sortiment idag och hitta de perfekta tillbehören som passar dina behov. 

Drift & produktion: Wikinggruppen