Kvalitet, Service, Utbud

Shims

Shims - optimera dina uppgraderingar:

När du byter kugghjul på ditt elektriska gevär måste du se till att kugghjulen kan snurra fritt och att minimera spel mellan de olika kugghjulen och gearboxskalet. Detta är en tidskrävande process där du använder distansbrickor, också kallade shims, för att optimera avståndet mellan kuggarna. För få eller för många shims leder till onödigt slitage och minskad prestanda vilket gör det här steget i din uppgradering viktigt. 

Vill du ha ökad prestanda på ditt gevär men har inte kompetensen för att göra uppgraderingarna själv? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med dina uppgraderingar. 

Färg

Tillverkare

Uppgradera mera!   

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för

Drift & produktion: Wikinggruppen