Kvalitet, Service, Utbud

Precisionspipor - GBB

Sveriges populäraste uppgradering - byt till ny pipa:

Att byta till en precisionspipa är en enkel uppgradering som har stor effekt på ditt gevärs prestanda. I vårt sortiment hittar du precisionspipor för både eldrivna och gasdrivna airsoftgevär och pistoler i flera olika storlekar. Vi har 6.03mm (vilket är den vanligaste pipan), 6.02mm, 6.01 samt flera andra storlekar. Tänk på att det är olika pipor för gasdrivna och eldrivna modeller samt att många gånger går din utgångshastighet upp 3-5m/s. Vi rekommenderar att du även byter till ett nytt hop-up gummi i samband med att du byter pipa. 

Tillverkare

Uppgradera mera!   

Förutom vårt imponerande utbud av taktiska tillbehör erbjuder vi också ett omfattande sortiment av reservdelar och uppgraderingsdelar för att hjälpa dig att skräddarsy och förbättra ditt vapen. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren airsoftspelare finns vårt kunniga team här för att ge dig expertvägledning och rådgivning för att säkerställa att du får den optimala airsoftupplevelsen.  

I vårt utbud av reserv- och uppgraderingsdelar hittar du allt du behöver för att förbättra ditt airsoftvapen efter dina preferenser. Vi har alla interna delar för elektriska gevär oavsett om du behöver ny cylinder, starkare eller svagare fjäder, pistonger eller kugghjul. Utforska vårt utbud idag. 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen